Tervetuloa Shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttelyyn Valkeakoskelle 4.8.2018.

Tämän vuoden näyttelytapahtumasta olemme halunneet hieman erilaisen kuin aiempina vuosina. Tavoite on saada mahdollisimman moni shelttien ystävä ja sheltti paikalle.

Näyttelyarvostelut suoritetaan normaalin kaavan mukaan. Loppukilpailut käydään heti kun kaikki perusarvostelut ovat tehdyt. Haluamme tarjota kaikille tuomareille mahdollisuuden seurata loppukilpailuja.

Lisäksi meillä on SohvaChampion -kilpailu. Tämä erikoisnäyttelyn yhteydessä oleva kilpailu on epävirallinen. SohvaChampion on tarkoitettu kaikille niille koirille, jotka eivät eivät käy virallisissa näyttelyissä. Tähän kilpailuun voivat osallistua kaikki sheltit, jotka ovat rekisterissä ja joilla rokotukset ovat kunnossa. Jokaisesta koirasta annetaan kirjallinen arvostelu. Arvostelijana on Englannista tullut kasvattajatuomari. Kilpailuluokat: pennut, nartut ja urokset sekä veteraanit.

Uutena arvosteltavana kilpailuna on "Paras ilme" -kilpailu. Tähän osallistuvat kaikki arvosteltavat koirat (myös SohvaChampion luokasta). Tuomarit valikoivat omat suosikkinsa loppukilpailuun.

Rekisteriotteet ja rokotustodistukset mukaan. Näyttelyssä toimitaan Kennelliiton ohjeiden mukaan.

Näyttelyalueena toimii Korkeakankaan hiihtokeskus, kehät ovat kivituhkakentällä. Hiihtokeskuksen alueella voi yöpyä matkailuautoilla ja asuntovaunuilla. Näyttelyalueen lähettyvillä on myös leirintäalue, jossa on mökkejä vuokrattavaksi. Näyttelyalueella on telttoja varten rajattu alue.

Näyttelyn yhteydessä on runsas kanttiini, josta saa purtavaa joka lähtöön.


Shelttierkkarin eläinlääkinnästä huolehtii Eläinlääkäripalvelu Piia Pekkola. Näyttelypaikalla on mahdollista saada myös virallinen polvitarkastus ja sydänkuuntelu erkkarihintaan 30€/tutkimus tai 50€/molemmat per koira.
Ennakkoilmoittautuminen terveystutkimuksiin sähköpostitse piia[at]elainlaakaripalvelu.fi
Kerro omistajan yhteystiedot, koiran kutsumanimi, rekisterinumero ja tutimustarpeet ja tee sähköiset lähetteet etukäteen Omakoirassa.

Ilmoittautumishinnat Shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttelyyn:

  • Ilmoittautumismaksu 38€ 
  • Saman omistajan 2. koira jne. 35€ 
  • Pennut ja veteraanit 8-10v. 25€
  • Yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan.


Ilmoittautumishinnat SohvaChampion näyttelyyn:

  • Ilmoittautumismaksu 20€

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.7.2018
Päivitetty 23.3.2018